Rabatt Ray Ban solbriller dame salg på nettet

Rabatt ray ban solbriller dame salg i vår ray ban briller butikk,tilbyr vi en rekke Ray Ban pilotbriller dame,hvis du får mer orden,mye penger du sparer.

Sommeren reiser, hvordan du velger solbriller?
Gå ut å leke, sommersolen, belyse de menneskelige øynene åpne,ray ban solbriller dame i tillegg til paraplyer, hatter kan skygge utenfor, er solbriller det beste våpenet mot UV. Blendende lys vil trenge øynene vondt, kan solbriller redusere sterkt sollys skade på øyne, kan blende forårsake hodepine, solbriller har 95-100 av filtrering effekt.
De fleste velger å fortsatt bo i solbriller estetiske ray ban dame hensyn som solbriller er moderne smykker, briller kjøps å først vurdere utsiktene for elementene, og selv klesbutikker vil sette mye sol briller for folk å kjøpe for å matche kjolen. Solbriller Mens det ornament funksjoner, men beskyttelsen er det viktigste. For hvis det ikke er noen passende UV-blokkerende, lang tid ned vil skade øynene.solbriller ray ban dame Det ultrafiolette lys som absorberes av det krystall, om ikke fullstendig absorbert inn i netthinnen, vil resultere makuladegenerasjon, og hvis det ikke blir fullstendig absorbert inn i linsen, og bevirke at linsen opasitet, katarakt og andre alvorlige sykdommer i øyet. Så, hvis du er iført et par briller dårlig, bortsett fra det er ingen funksjon annet enn beskyttelse, men skade øynene hans ville bli altfor betaler ikke opp. ray ban pilotbriller dame Hvordan velge et egnet solbriller gjøre?
Kjøp solbriller bør bemerkes:
● kroppen instinkt for selvoppholdelsesdrift, øynene støtt lys, eleven vil naturligvis bli mindre, slik at mindre energi ultrafiolett lys inn i øyet, en gang satt på briller uten UV-beskyttelse funksjon, gjør utvidede pupiller, pluss denne briller ingen effekt av UV-stråler, da øyet lik den dør hen, til tross for den ultrafiolette inn i øyet av skaden kan tenkes.
● solbriller kan blokkere UV-stråler, fordi linsene legge et lag med spesielt belegg, mens de fattige ikke kan blokkere UV solbriller, ikke bare, men også til en alvorlig nedgang i linsen transmisjon, noe som gjør eleven større, men vil være mye ultrafiolett lys inn i mål, gjør øyet skadet. I tillegg dårlig kvalitet objektiver også lage kvalme, glemsomhet, søvnløshet og andre symptomer på visuell tretthet.
● solbriller passer farge til lys grå, brun eller røyk farge er overlegen, ray ban pilot solbriller dame etterfulgt av grønn, gul, blå, rød og bruke bare som en sol eller snø.
● med bil er det best å bruke polariserte solbriller, fordi de kan redusere gjenskinn.
● Hvis du bruker solbriller etter, andre kan veldig tydelig se øynene dine, så din linse farge er for grunt.
● Når solen går ned, er det best å fjerne solbriller, ellers er vi berørt plass i dårlig lys visjon vil bli.
● bør gå til vanlig briller butikken velge de vanlige produsentene må få solbriller med UV-beskyttelse funksjon.
● Merk at linseoverflaten forholdene valgt.
● ansikt mer slank person for runde ramme solbriller.
Medisinske eksperter foreslår at når du kjøper solbriller, i henhold til visjonen er klar til å dømme. For å kjøpe høy kvalitet solbriller, den eneste måten å gjøre er å optiske spesialforretninger, vanlig optisk butikken for å kjøpe solbriller

DATE:
07/09/2014 13:32
Created By:
Trygve Helle